Powered by ZigaForm version 3.9.8.9.5

Kotisivujen hinta on usein se, mikä yritystä eniten kiinnostaa, vaikka sisältöäkään ei olisi vielä mitenkään määritelty.

Kotisivujen suunnittelu on käsityötä, jossa hinta tarjotaan tehtävän työmäärän mukaan. Joskus hinta määräytyi tehtävien sivujen perusteella, mutta se on huono mittari. Nykyaikaisissa verkkosivuissa voi olla vain yksi sivu (ns. one page -tyyli, tarkoitettu mobiililaitteille) tai sivuja voi olla vaikka 20 – ja hinta on silti sama. Tilatut lisätyöt vaikuttavat hintaa nostavasti ja se, minkä asiakas pystyy tekemään itse (esim. sisältötekstit ja kuvat) taas vaikuttaa hintaa alentavasti.

Allaolevan laskurin avulla jonkinlaista hinta-arviota voidaan haarukoida etukäteen.

Laskurin tuottama hinta on kuitenkin vain arvio, lopullinen hinta määritellään tarjouspyynnön sisältämän todellisen työmäärän perusteella. Voit lähettää laskemasi hinnan suoraan tarjouspyyntönä meille – tai laskea laskurilla hintaa esimerkiksi vain budjetointiasi varten. Tietoja ei tallenneta mihinkään, ellet paina “Lähetä tarjouspyyntö” -nappia.

Voit myös vaihtoehtoisesti jättää meille tarjous- tai yhteydenottopyynnön suoraan sähköpostiimme sivun oikeassa reunassa olevalla yhteydenottolomakkeella.

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.

Kotisivujen hintalaskuri

Asiakastiedot
Palvelut

( 0 )

( 0 )

Valitse kuva Muuta Poista
Close Menu